Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 150 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambi di sedano a pezzi
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 5 grani di pepe nero
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 400 g di anelli di calamaro
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Brodetto romagnolo
50min
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Zuppa del pescatore
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Brodetto di Fano
1h
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min