Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 min
Infuso energizzante al rosmarino e salvia
30 min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Marinatura al Marsala
20 min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Insalata di stagione veloce
10 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Tagliatelle di carote e zucchine
35 Min