Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Insalata di sedano bianco
15 min
Insalata fresca di zucchine
50min
Cous cous spinaci e uvetta
45 Min
Insalata di stagione veloce
10 Min
Cous cous veloce con verdure crude
20 min
Infuso energizzante al rosmarino e salvia
30min
Gratin di patate
50min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Insalata di mele e formaggio
10 Min