Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
- 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
- 3 filetti di acciuga
- 10 g di capperi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 3 cucchiai di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni in agrodolce
30 min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Insalata capricciosa di carne
15min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 min
Omini di pomodori
1 godz.
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min