![Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71E8F077-B42A-4185-8158-B0B3B5741930/Derivates/0CDD2300-FF56-42DD-8786-A89B1414A4C0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 Min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Tagliatelle mediterranee
35min
Insalata di barbabietole, lattuga e carote (TM6)
Geen beoordelingen
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 min