Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Carbonara vegetariana
30 min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Trofie con verdure alle erbe
40 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Rigatoni affumicati
25 min