Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
TM31 TM5 TM6

Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

4.5 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 spicchi di aglio mondati
  • 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
  • 40 g di olio di oliva
  • 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
  • 100 g di vino bianco
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2450.7 kJ / 585.7 kcal
Eiwitten
53.9 g
Koolhydraten
5.9 g
Vetten
36.3 g
Verzadigd vet
14.6 g
Vezels
1.1 g
Natrium
1791.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten