Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone in crema di funghi con patate
50 menit
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Stelle di mare
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 menit
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Pesce spada agrumato
35 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Frittelle di gamberi
1h