Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Eiwitten
- 53.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Involtini mare e monti
1h 10min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Salmone al cartoccio
35min
Uova fiamminghe al vapore
45 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min