Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
of 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con salsa al curry
50 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Noodles con agnello e verdure
30 min
Chili con carne
1h 20min
Cachupa de peixe
50 min
Pulao di gamberi
50 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 min
Maiale in agrodolce
45 min
Costine di maiale in agrodolce
50 min