![Tegamino di vongole e zucchine Tegamino di vongole e zucchine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B440C4B1-F472-4454-AD96-7EDE507C4542/Derivates/2539A83F-E4F3-422A-91CE-95EBF9B83010.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di vongole, lavate e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1ч. 30 мин.
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 мин.
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 godz.
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 godz.
Brodetto ricco con crostoni
1 godz.
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 мин.
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 godz.
Calamari alla napoletana
40 мин.