Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle (larghezza 0,5 cm circa)
- 600 g di filetti di merluzzo (4 pezzi da circa 150 g cad.)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di prosciutto crudo a fette (taglio normale 2 mm)
- 530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di semi di finocchio in polvere
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1079 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in rosso
35 dk
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 dk
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40 dk
Insalata di totano e piselli al lime
1sa
Seppie con i piselli
40 dk
Insalatina di calamari e pepe rosso
1sa
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 dk
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 dk
Involtini mare e monti
1h 10min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Insalata di polpo e zucchine
1sa