Bresaola con spinaci e bietoline
TM6 TM5 TM31

Bresaola con spinaci e bietoline

4.0 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g di bietole, lavate e asciugate
  • 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
  • 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
  • 15 g di capperi sott'aceto
  • 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
  • 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 20 fette di bresaola

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1058 kJ / 253 kcal
Eiwitten
20.6 g
Koolhydraten
2.9 g
Vetten
17.7 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten