![Bresaola con spinaci e bietoline Bresaola con spinaci e bietoline](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00F6EF11-9C3F-41FE-AC39-593C9DC75AD8/Derivates/589D72A9-E8D2-4A35-9BE8-8C994237FCEC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di bietole, lavate e asciugate
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
- 15 g di capperi sott'aceto
- 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 1 pizzico di pepe macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 20 fette di bresaola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Asparagi alla parmigiana
50min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Rose di melanzane al tonno
35min
Contorno di verdure
25min
Insalata di fave e pecorino
25min
Zucchine alla menta
30min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min