Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di totani puliti
- 1 cipolla media da 100 g circa
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso da 200 g circa, a tocchetti di 2 cm
- 300 g di melanzane violette rotonde a cubetti di circa 3 cm
- 1 cucchiaio di aceto
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- 250 g di cous cous precotto
- 1 cucchiaio di basilico fresco tritato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7841 kJ / 1874 kcal
- Eiwitten
- 111.2 g
- Koolhydraten
- 228.9 g
- Vetten
- 63.5 g
- Vezels
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro con seppie e verdure
35 Min
Coniglio alla ligure
3hod. 20min
Calamari alla napoletana
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Seppie in salsa di verdure con riso
1 Std.
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Seppie in zimino
40 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.