Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine
-
100
g di foglie di acetosa
of 100 g di spinaci baby freschi - 40 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 500 g di fondo di pesce
- 600 g di filetti di salmone fresco, a cubetti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 cucchiai di farina
- 3 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Mousse di baccalà e avocado
30min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Gamberi alla guineana
25min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1j 10 menit
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Baccalá alle olive
25min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min