Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di rucola fresca, lavata
- 30 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Penne con crema di limone e carciofi
30min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min