Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 melanzane (700-750 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 6 filetti di sogliola
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di olive nere denocciolate
-
4
filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
of 4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati - 10 g di capperi sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 Min
Cous cous con calamaretti
40 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min