Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 melanzane (700-750 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 6 filetti di sogliola
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di olive nere denocciolate
-
4
filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
of 4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati - 10 g di capperi sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Calamari alla napoletana
40min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Geen beoordelingen
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1u.
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
50min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5u. 30min