Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 melanzane (700-750 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 6 filetti di sogliola
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di olive nere denocciolate
-
4
filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
of 4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati - 10 g di capperi sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1ωρ. 5 λεπτ.
Rose di melanzane al tonno
35 Min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Polpo agli agrumi
1 Std.
Cannelloni di fave
50 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Ditalini polpo e cozze
1ωρ. 10 λεπτ.
Insalata di riso con seppie e patate
45 Min