Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla bianca a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori maturi, a cubetti
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g rana pescatrice, la polpa a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe
- 8 fette di pane integrale tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40min
Polpo al vino rosso
1h
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min