Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla bianca a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori maturi, a cubetti
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g rana pescatrice, la polpa a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe
- 8 fette di pane integrale tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucca e calamaretti
35 Min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1 godz.
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min