Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fettine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2599.2 kJ / 621.2 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1637.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Bignè al salmone
1h 50min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min