Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fettine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2599.2 kJ / 621.2 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1637.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Involtini alla frutta secca
40 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Saltimbocca alla romana
25 Min