Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 dk
Pollo in salsa ai funghi
50 dk
Cocottine alle zucchine e menta
40 dk
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Crema di funghi
20 dk
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1sa
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Sformato di patate e ricotta
1h 30min
Uova con purea profumata
30 dk
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1sa
Frittatine agli spinaci ripiene
45 dk
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min