Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Frittata solo albumi
35 min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min