Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 13.76 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 2.28 g
- Vezels
- 0.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Spiedini di polpo e patate
1 godz. 30 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 dk
Moscardini al limone
30 dk
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Insalata di calamari
55 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min