Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale affumicato
- 8 fette di carpaccio di pesce spada
- 10 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 Std.
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 Std.
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50min