Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale affumicato
- 8 fette di carpaccio di pesce spada
- 10 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Branzino al lime e pistacchi
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Pesce spada alla ghiotta
40min