Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà gratinato
50 min
Moscardini al limone
30 dk
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Seppie in zimino
40 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Baccalá alle olive
25 min