Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di pistacchi salati sgusciati
- 15 g di mandorle pelate
- 4 bacche di ginepro
- 100 g di coppa a fette
- 8 fette di lonza di maiale
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 66.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 57.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Rotolini di tacchino
1h
Involtini di pollo all'arancia
1h 30 min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Involtini con funghi e castagne
45 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Polpettone allo speck con pere
1h