Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cime di rapa, pulite e ben strizzate
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 16 biscotti di avena, tipo digestive
- burro fuso, q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40 min
Cicorie stufate
35 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Cime di rapa stufate
55 min
Zuppa di bietole
35 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1h