![Tegamini di cipolle e alici Tegamini di cipolle e alici](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3B22232-E756-48A7-A0EC-C7D20589238F/Derivates/A51A7B42-16E7-4DBC-BDBC-C69E5806D94E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min