Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Moscardini al limone
30min
Sarde a beccafico
35min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Baccalà alla ligure
1h
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Calamari cipolle e patate
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Alici alla Reggina
45min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min