Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 Min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Seppie in zimino
40min
Caponata alla catanese
1h
Mousse di baccalà
45min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalá alle olive
25 min