Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomodorini confit
- 20 pomodori datterino a metà
- 2 - 3 pizzichi di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
Pesto di rucola
- 50 g di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di gherigli di noci a pezzi
- 4 filetti di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2776 kJ / 663.5 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 56.2 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Costine di maiale caramellate alla mela
2sa 35 dk
Gamberi al balsamico
30 dk
Filetto di maiale all’uva
1sa 15 dk
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2sa
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 godz. 10 min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 dk
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h