Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sardine al cartoccio
- 8 sardine fresche, intere eviscerate e pulite (70-80 g l'una) (vedere varianti)
- olio extravergine di oliva, q.b. per oliare
- 4 pizzichi di sale
Insalata di fagiolini
- 2 uova
- 500 g di acqua
-
500
g di fagiolini verdi freschi
of 500 g di fagiolini surgelati, a pezzi - 250 g di pomodorini, a metà
- 80 g di cipollotti, a striscioline (julienne)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Sardine al cartoccio
50 min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 min
Pesce spada agrumato
35 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min