Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sardine al cartoccio
- 8 sardine fresche, intere eviscerate e pulite (70-80 g l'una) (vedere varianti)
- olio extravergine di oliva, q.b. per oliare
- 4 pizzichi di sale
Insalata di fagiolini
- 2 uova
- 500 g di acqua
-
500
g di fagiolini verdi freschi
of 500 g di fagiolini surgelati, a pezzi - 250 g di pomodorini, a metà
- 80 g di cipollotti, a striscioline (julienne)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Frittata con carciofi
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Pesce al vapore con verdure miste
1sa 20 dk
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Sgombri all'agro
1h 45 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min