Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, ,, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 di erba cipollina fresca
- 1 rametto di origano fresco
- 1 foglia di alloro fresco, lavata
- pepe rosa in grani (3 grani)
- pepe bianco in grani (3 grani)
- pepe nero in grani (1 grano)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 140 g di carpaccio di filetto di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine tonno e ceci
30 Min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2 godz. 35 min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Tartine estive
4h
Rotolini di tacchino
1 Std.
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 Min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Uova mimosa con sardine
35min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Scaloppine alla perugina
30 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.