Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, ,, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 di erba cipollina fresca
- 1 rametto di origano fresco
- 1 foglia di alloro fresco, lavata
- pepe rosa in grani (3 grani)
- pepe bianco in grani (3 grani)
- pepe nero in grani (1 grano)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 140 g di carpaccio di filetto di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50 min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1h 30 min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35 min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Tartare al salmone
1h
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min