Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1366 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.75 g
- Vezels
- 4.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Zuppa di vongole e uova
40min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Sogliola gratinata e mele
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Frittatine di mare
35min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min