Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1366 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.75 g
- Vezels
- 4.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 Std.
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Alici ripiene
50 min
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min