![Pasta al forno vegetariana Pasta al forno vegetariana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3E61902-1991-4348-8A37-4A1216F033FD/Derivates/09BC802D-B075-4444-8261-F9DE3C679117.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Pasta al forno vegana
1 Std.
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 godz. 25 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 godz. 25 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Fusilli e melanzane
25 Min