Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Pizza di patate alle verdure
2h
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Pasta al forno vegan
1h
Sformato di pane saporito
1 godz. 10 min
Roll vegetariani
45 min
Plumcake salato vegetariano
1h 15min
Riso in torta verde
1h 30 min
Pasta al forno vegetariana filante
1h