![Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7554018-A85E-446F-9AE8-90D92587DE4B/Derivates/1f976be0-9d5b-41c4-a948-b28ce81dde74.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, i bocconcini
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di brodo di carne o vegetale
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 cipollotti a pezzi
- 700 g di patate a pezzi
- 100 g di acqua
- 200 g di latte
- 20 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2356 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato al limone
40 мин.
Coniglio alla mediterranea
50 мин.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 godz. 10 min
Blanquette di vitello
1ч. 30 мин.
Coda di rospo all'andouille
1ч. 20 мин.
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Coniglio stufato
1 godz. 10 min
Pollo in salsa ai funghi
50 мин.
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Coniglio all'appetitosa
1 godz. 10 min
Coniglio in umido
1h 25min