Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di erbette di campo a foglia larga, lessate e strizzate (bieta, cicoria, ecc.)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 160 g di speck a fette
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto con mele e funghi
40min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Cestini di mela al riso esotico
1h
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Risotto cacio e pere
40min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto alla birra
35min