Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di erbette di campo a foglia larga, lessate e strizzate (bieta, cicoria, ecc.)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 160 g di speck a fette
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di riso tricolore
1h 25min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Timballini di riso venere con salsa di zucca
1h 30min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1h 25min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 Min