Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di stracchino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 393 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Bignè con tre mousse
2 godz.
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 dk
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Cake pops natalizie
4sa
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 dk
Insalata di mele e formaggio
10 dk
Sformato di patate e ricotta
1 godz. 30 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min