Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di stracchino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 393 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 dk
Patate duchessa
1h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Pizzette di finta sfoglia
45 dk
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1j 15 menit
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min