Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di faraona, a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 10 g di brandy
- 30 g di brodo di carne
-
400
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
of 400 g di funghi porcini surgelati a fette - 4 pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale alle verze
1sa 20 dk
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Agnello in umido
1sa 20 dk
Faraona al vino rosso
1sa 30 dk
Coniglio in porchetta
1sa 20 dk
Coniglio in umido
1h 25min
Ossibuchi agli asparagi
1sa 30 dk
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Seppie con i piselli
40 min
Anguille in umido
40 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Costine in umido
1sa 20 dk