Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 foglie di cavolo verza sbollentate (vedere consiglio)
- 12 fettine di petto di pollo sottili
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 40 g di uvetta sultanina, ammolata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 100 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 46.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Frittatine alle cime di rapa
1h
Zucchine ripiene
1h 10min
Frittata con carciofi
40min
Sformato di verdure
1h 35 min
Salsicce al curry con lenticchie
1h 20 min
Verdure ripiene
1h 20 min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Polpettone vegetariano
1h 30min
Fagottini verdi al vapore
45min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h