![Involtini di verza capunet agrodolci Involtini di verza capunet agrodolci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2BA27CD3-14D4-4388-8A86-E5AF69C73827/Derivates/62E092E8-F5B4-446D-A869-4EE44BB5CCCA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 foglie di cavolo verza sbollentate (vedere consiglio)
- 12 fettine di petto di pollo sottili
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 40 g di uvetta sultanina, ammolata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 100 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 46.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi in agrodolce
30 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Carciofi romani gratinati
45 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Fagottini verdi al vapore
45 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 godz.
Curry di zucca e pollo
1 godz.
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min