Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g filetti di gallinella di mare puliti, diliscati e a pezzi
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 13-14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 2 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- 4 rametti di ribes rosso sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 14.3 g
Alternatieve recepten
Sorgo con pollo e peperoni (senza glutine)
1h 5min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Risotto allo Champagne
25min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15 Std. 30 Min
Menu: Zuppa di topinambur, filetto di manzo alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
Geen beoordelingen
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min