Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g filetti di gallinella di mare puliti, diliscati e a pezzi
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 13-14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 2 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- 4 rametti di ribes rosso sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 14.3 g
Alternatieve recepten
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 Std. 20 Min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 Min
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min
Insalata di riso con seppie e patate
45 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Buridda alla ligure
55min