Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Torta di patate e mais
1 godz. 50 min
Uova filanti
15 min
Quiche di patate e cipolle
55min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30 min
Torta salata di pane
45 min
Rustico con uova e stracchino
1h
Flan di cavolfiore
45 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Pesce finto
7h 5min