Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Quiche di patate e cipolle
55 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 dk
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di cavolfiore
45 dk
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Sformatini ai porri
55 min
Crostoni alla salsiccia
15 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 dk