Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 400 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
- 1 uovo
- 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Gratin di patate
50 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Torta di riso salata
2h 10min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Pasta al forno vegetariana
40 Min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.