Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure
30min
Peperoni con capperi
40min
Zuppa di quinoa
35min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Zuppa di fave
50min
Piselli in umido
1h 10min
Fagioli in umido
1h 30min
Melanzane trifolate
40min
Radicchio in saor
3h 45 min
Zucchine alla menta
30min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Contorno di verza
35min