Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di farro, patate e carote
- 50 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili (0.5 cm)
- 150 g di carote, pelate e a fette sottili (0.5 cm)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 uovo
- 300 g di farina di farro integrale + q.b. per infarinare
Pesto di melanzane
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di melanzane a dadini (3x3 cm)
- 30 g di anacardi
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto radicchio e noci
10 dk
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 dk
Pesto alla siciliana
15 dk
Sugo di spinaci veloce
30 dk
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 min
Pesto di rucola
10 dk
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 dk
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 dk
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 dk