Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua fredda + q.b.
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 carciofi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 4 foglie di menta fresca, lavate o 1 cucchiaino di menta secca
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale integrale
- 4 tranci di salmone fresco (circa 150 g cad.)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- 2 cucchiai di mandorle in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Carciofi alla romana
50 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Orata al sale
40 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Branzino al sale aromatico
55min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min