Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
carciofi grossi, puliti e a spicchi (vedere consiglio)
of 450 g di carciofi surgelati - 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pancetta tesa di maiale a cubetti (2 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 800 g di carne di coniglio in pezzi, ammollato in acqua aceto, sale e succo di limone per 30 minuti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla ligure
3h 20min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Carciofi alla romana
50min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio alla mediterranea
50min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Seppie con i piselli
40min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Carciofi alla maremmana
40min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min