Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio mondato e senza anima
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche secche miste (timo, origano, rosmarino, maggiorana...)
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di petto di pollo a bastoncini
- 1 cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 500 g di cavolo verza mondato, lavato e a tocchi
- 5 di pomodorini ciliegia in quarti
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Minestra di verze e patate
1 Std.
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa di bietole
35 Min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.