Compatibele versies
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi surgelati
- 75 g di speck a dadini
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 100 g di provola affumicata a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata patate dolci e peperoni
2 Std. 10 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata ai 4 formaggi
1hod.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1hod.
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1hod.