Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Riso
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di capesante pulite (fresche o decongelate vedere consiglio)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1h
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Torta di limone destrutturata
40 min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 Min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto verde
30 min