Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo marinato
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero
- 100 - 120 g di cipolle rosse a pezzi
- 3 pompelmi, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 500 g di fettine di petto di pollo, a striscioline (spessore 1 cm)
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 15 g di salsa di soia
- 15 g di salsa tamari
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1405 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso con pollo e verdure
30min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50 min
Pollo croccante con salsa di porri
30min
Cous cous di pollo speziato
30min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min
Pollo, riso e verdure al vapore con salsa alla senape
1 godz. 25 min
Riso alla cantonese
40min
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1h
Riso cantonese allo zenzero
35min