Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guacamole
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro (100-120 g), in quarti
- 450 g di polpa di avocado
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di panela (formaggio fresco messicano) a pezzi
- 200 g di cipolla dorata a pezzi
- 300 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di petto di pollo a pezzi
- 70 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
Per terminare
- 18 tortillas di mais
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1294 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 13.35 g
- Koolhydraten
- 22.12 g
- Vetten
- 16.77 g
- Vezels
- 3.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortillas messicane con maiale
1h 20min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min.
Chili con carne
1h 20min
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Enchiladas
1 Std. 10 Min
Tinga de pollo
35min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 Std. 25 Min
Pico de gallo
5min
Nachos
1h