Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 56.1 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25 min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio stufato
1h 10min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Polenta e bruscitti
2hod. 20min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 Std. 5 Min
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min