Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Entrecote di manzo teriaki
2 Std. 35 Min
Gamberi alla guineana
25 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Capesante al profumo di arancia
1sa 10 dk
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min