Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Tartare al salmone
1h
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2h 20min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h