Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Branzino al sale aromatico
55 min