Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pancetta a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 20 g di burro salato
- 600 g di acqua
-
300
g di fagioli verdi di Lima, surgelati, (tipo coco de Paimpol) freschi
of 300 g di fagioli bianchi di Spagna, freschi o lessati - 1000 g di cozze fresche pulite
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di sale
- 2 fili di erba cipollina fresca, tritati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Vellutata di ceci
1h 10 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min