Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 350 g di Champagne
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- chicchi di melagrana, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11h
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min