Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Pansoti in salsa di noci
2h
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Insalata russa
1h
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 Min
Cappon magro
4h 30min
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Pandolce genovese
1h 30min
Sformatini ai porri
55min
Brandacujun
45min