Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 dk
Tacchino ripieno
1sa 20 dk
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Soufflè ai cardi al vapore
1sa 20 dk
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 godz. 25 min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1 Std.
Castagnaccio
1 Std.
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3h 25min