Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Castagnaccio
1h
Sformato di cardi
1h
Roastbeef
55min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Salame di patate e tonno
6h 30min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3h 25 min.
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Mousse di baccalà
45min
Tacchino ripieno
1h 20 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min