![Salsa dip ai peperoni (vegan) Salsa dip ai peperoni (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7E9F2B3-6C1C-4700-9D5B-7C86FB448313/Derivates/6E212BE7-AFE0-42F9-813D-8FCFEFD04012.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (1 cm circa)
- 80 g di ceci in scatola lessi, ben scolati
- 1 - 2 pizzichi di sale, preferibilmente integrale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce, a piacere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 42.4 g
Alternatieve recepten
Chili (vegan)
40 分钟
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Svizzere vegan
1 Std.
Torta della nonna (vegan)
4h
Tiramisù Vegan
3h 20min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Salsa fagioli e feta
10min
Polpettone di seitan
50 Min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1hod. 10min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1hod. 10min
Purè di fagioli alla paprika
25 dk
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 分钟