Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
of 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con salsa al curry
50 Min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 godz. 20 min
Chili con carne
1小时 20 分钟
Cachupa de peixe
50 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Zuppa di funghi e paprika
30 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 Min