Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
of 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulash tirolese
1sa 30 dk
Pollo Yassa
1h
Maiale allo zenzero
25 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Chili con carne
1sa 20 dk
Manzo stufato con chipotle
1h
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Manzo alla borgognona
1h 35min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1sa 30 dk
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1sa 30 dk
Goulash ungherese
1h 45 min
Pollo con salsa al curry
50 min